lördag 11 september 2010

Det blåser nya vindar

Det är så mkt nytt på gång i livet just nu. I förrgår ordnade jag ledigt från jobbet i nästan 1 månad. för i slutet av november ska jag åka iväg till Oslo och arbeta på Rikshospitalet och hematologisk vårdavdelning! Inte nog med detta...
Jag har fått lägenhet på Öbackavägen 44!!! ren och skär lycka. Som jag har sökt och sökt efter lägenhet. Äntligen händer det ngt.
Kring 1 nov flyttar jag in och kommer byta upp mig enormt, inte bara områdesmässigt och lägesmässigt. Men även lägenheten i sig är finare. Och har en riktigt trevlig uteplats. Har redan börjat smida planera för inredning och liknande. Nu ska det säljas bort möbler och sånt som jag inte vill ha kvar, och får väl vänta med inköpet av nya tills flytten är gjord. Ju mindre grejer att släpa på, desto bättre. Den kommer naturligtvis inredas i lantlig stil, vitt vitt vitt. Får se om man kanske lyckas få tag på några gamla trämöbler som man kan fräscha upp. Gäller att ha tålamod att invänta de rätta exemplaren, svårt när man är typen som gärna får allting färdigt på en gång.

Jag kommer ha så overkligt nära till jobbet också. Har konstaterat att närmaste väg är att gå igenom den nybyggda tågstationen, hur lustigt är inte det?

2 kommentarer:

  1. Dags för lite uppdateringar m e d bilder från nyhemmet :)

    SvaraRadera
  2. Ja, nu blåser det ju nya vindar igen med flytt och Norge och allt?

    Är det verkligen lättare att hålla på att flytta för att bloggen ska vara aktuell? :P

    SvaraRadera