måndag 26 april 2010

sol!


Nu börjar det kännas så vårigt utomhus. Massvis med snö har smält, vårlökarna har kikat fram lite här och där. Solen visar sig ofta, och det är inte längre massa minusgrader. Riktigt härligt!
I helgen tog jag en promenad, först på egen hand på lördag för att sedan hamna hos Sebastian och Sofia, och på söndag blev det en promenad med kusin Camilla och lille Max.
För första gången i år har solbrillorna åkt fram!

Imorse vakade jag av min sista jobbnatt, så nu är jag ledig ända till på söndag. Känns välbehövligt. Ser verkligen fram emot den här veckan, då jag ska försöka utnyttja min ledighet till max med att åka till stallet, se film och laga god mat, ev åka en sväng till Luleå, grilla i Peters stuga.

3 kommentarer:

 1. Herregud... du ser ju ut som Lisa.

  Allt bra?

  http://mittlivmedfoto.bloggagratis.se

  SvaraRadera
 2. haha jo det är fint :) jag åker till Luleå imorgon, så hinner tyvärr inte med ngn fika i veckan. men det ska hinnas med ngn annan vecka :) jag har tappat ditt mobilnr, skicka sms om du vill fika ngn dag kanske nästa vecka? :)

  SvaraRadera
 3. gud har inte kvar ditt nummer. Dem flesta nrn försvann när jag bytte mobil. Men maila mig det på casperlina_84@hotmail.com

  SvaraRadera